Beter presteren in een schone werkomgeving

De resultaten uit de onderzoeken zijn zelfs opmerkelijk te noemen: gemiddeld presteren mensen 10% beter in een schoon kantoor. De aandacht voor gezondheid en welzijn op de werkvloer heeft de laatste jaren een vogelvlucht genomen. Werknemers geven aan zich gelukkiger, energieker en gezonder te voelen in een schoon kantoor. Daarnaast leidt een vieze, ongezonde werkplek vaker tot ziekte en verzuim.

Bent u werkzaam op kantoor, dan brengt u daar een groot deel van uw werktijd door. Waarschijnlijk doet u zelf al genoeg om uw werkplek schoon, netjes en opgeruimd te houden. Wellicht heerst er zelfs een zogenaamde clean desk policy in het bedrijf waar u werkt. Toch is het naast een schoon bureau ook belangrijk dat de rest van het kantoorpand goed schoongehouden wordt. Het is zelfs uit onderzoek gebleken dat mensen in een gezond, schoon kantoor beter presteren. Dzigi, hét schoonmaakbedrijf in Arnhem en omgeving, steekt graag de handen uit de mouwen om een bijdrage te leveren aan een gezonde werkplek!

Gezond werken in een schoon kantoor

Een schoon kantoor als visitekaartje van het bedrijf

Naast het feit dat een schoon kantoor bijdraagt aan productieve werknemers, is een schoon kantoorpand natuurlijk ook een visitekaartje van een bedrijf. Potentiële klanten, bezoekers en zakenrelaties krijgen een grote kans op een positieve eerste indruk wanneer bij binnenkomst in het kantoorpand een opgeruimde, schone sfeer heerst. Een schoon kantoor straalt professionaliteit uit en is dus ook nog eens goed om zaken te doen!

Dzigi schoonmaakbedrijf Arnhem

Veel bedrijven hebben echter geen tijd om de schoonmaak van hun kantoorpand zelf te onderhouden. En dat is precies waar Dzigi schoonmaakbedrijf Arnhem in kan bijspringen. Wij zijn gespecialiseerd in kantoren schoonmaken in de omgeving van Arnhem. Inmiddels werken we al voor diverse bedrijven, die naar volle tevredenheid van een gezonde werkplek genieten. Schone bureaus, schoon sanitair, schone kantines en schone entrees: wanneer schakelt u een schoonmaakbedrijf in Arnhem in?

Kwaliteit en service voorop bij kantoorschoonmaak

schoonmaakbedrijf Arnhem heeft kwaliteit en service voorop staan. Ook bij het schoonmaken van kantoren. Wat zijn uw wensen? Welke ruimtes moeten schoongemaakt worden en hoe vaak? Ons schoonmaakbedrijf in Arnhem werkt met een team van ervaren schoonmakers, die betrokken zijn en met u meedenken. Uiteraard kunnen wij u van advies voorzien, met u meedenken en op basis daarvan een passende vrijblijvende offerte uitbrengen.

Kies voor onze totaaloplossing en neem contact op!

Wilt u dus ook een totaaloplossing voor de schoonmaak van uw bedrijfspand? Kies voor een gezonde werkomgeving, kies voor Dzigi schoonmaakbedrijf Arnhem en neem eens contact op!

Bel direct 06 – 4689 80 92 of vul het contactformulier in! Wij helpen u graag verder.