Trappenhuisreiniging

Uw vertrouwde adres voor schoonmaak-werkzaamheden

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die uw kantoorpand, eigen praktijk of woning schoon kan maken, dan zit u bij Dzigi Schoonmaakbedrijf goed. Wij opereren in de omliggende plaatsen van de regio Arnhem. Als schoonmaakbedrijf staat wij te allen tijde voor u klaar om uw bedrijfsruimte van een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakbeurt te voorzien. Verder is het bij ons schoonmaakbedrijf ook mogelijk om voor een entree- of vertrekschoonmaak te kiezen. Wij zorgen er dan voor dat u of met een schone omgeving kunt beginnen, of uw bedrijfspand schoon op kunt leveren. Op ons kunt u rekenen!

Klinkt dit goed en wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte willen ontvangen? Bel dan met ons schoonmaakbedrijf op 0646898092 . Wij horen graag van u!

Kwaliteit en service staat voorop!

Als schoonmaakbedrijf houden wij graag rekening met uw wensen. U weet precies hoe u het wilt en wij passen onze schoonmaakwerkzaamheden daar op aan. Verder leveren wij topkwaliteit. Wij komen altijd onze afspraken na, denken met u mee over de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden en zorgen voor een prettig contact met u als klant. Als schoonmaakbedrijf hebben wij veel ervaring in het schoonmaken van kantoren, scholen en andere panden. Bovendien werken wij met een team van ervaren schoonmakers, die hun werk op een betrokken manier doen. Kortom, wij bieden u een totaaloplossing

Onze aanvullende diensten

Bij schoonmaakbedrijf Dzigi blijft het niet alleen bij reguliere schoonmaakrondes. Ook bieden wij u de optie om eens al uw kantoormeubelen door ons te laten reinigen. Verder staan wij voor u klaar bij de schoonmaak van sanitair. Voorts behoort ook glasbewassing tot de mogelijkheden. Iedere schoonmaakklus is weer anders en vraagt dus om een andere aanpak. Door onze jarenlange ervaring is niets ons te gek en kunnen wij uitstekend uit de voeten met de meest uiteenlopende schoonmaakklussen.